SC Trutzi SRL – Fier forjat Şcheia, Suceava

S.C. Trutzi S.R.L. este o societate înfiinţată în anul 2005, a început comercializarea elementelor din fier forjat în anul 2006 şi datorită seriozităţii şi a dorinţei unice de a prospera împreună cu clienţii noştri am acumulat în scurt timp experienţă în a ne servi clienţii şi a ne adapta cererii de pe piaţă în ceea ce priveşte diversitatea, stocul, calitatea, distribuţia şi preţurile cât mai competitive.

Credite 0

S.C. Trutzi S.R.L. – Fier forjat Şcheia, Suceava

Portofoliul de produse comercializate cuprinde profile laminate, elemente și profile din fier forjat, accesorii, automatizări, lucrări din fier forjat, organe de asamblare și utilaje pentru prelucrarea fierului. Activitatea comercială se desfășoară și în colaborare cu distribuitori exclusivi și revânzători, reușind astfel să asigure o rețea de vânzare și distribuție care acoperă întreaga suprafață națională, creând clienților posibilitatea de a beneficia rapid de produsele noastre.

Confecţii şi produse

Confecţii din fier forjat (elemente şi ornamente, porţi şi garduri, scări, balcoane şi balustrade, grilaje şi copertine, mobilier de interior şi de grădină, profile amprentate, confecţii metalice diverse).

S.C. Trutzi S.R.L. - Fier forjat Şcheia, Suceava

Contact S.C. Trutzi S.R.L. – Fier forjat Şcheia, Suceava

Adresa: str. Aleea Vămii nr. 26.

Localitate: Şcheia, judeţul Suceava.

Telefon: 0230 530 515

E-mail: suceava@trutzi.ro

Web: www.trutzi.ro


SC Trutzi SRL – Fier forjat Şcheia, Suceava publicat: 2020-12-03T13:49:45+00:00, actualizat: 2022-04-30T14:49:40+00:00 by Fier Forjat România - FierForjat.info